Subject: help withe include() in external page !!

Posted on: 19/10/05 10:35pm
By: d404

this is my out code but it is not work !! any help !!

<?php
require_once('lib-common.php');
$path = "/home/*****/domains/******/public_html/******/";

 $display .= COM_siteHeader(); //Change to COM_siteHeader('none') to not display left blocks
 $display .= include( $path . "form.php" );
 $display .= COM_siteFooter(true);  // Change to COM_siteFooter() to not display right blocks
 echo $display;
?>





help me !!

help withe include() in external page !!

Posted on: 20/10/05 04:14am
By: beewee

Is it not possible to put the form.php code in a php enabled static page?

help withe include() in external page !!

Posted on: 20/10/05 10:04am
By: tomw

And what error(s) do you get?

Its like saying "I told my girl I love her but it didn't work".

What were you expecting, what happened?

help withe include() in external page !!

Posted on: 20/10/05 02:17pm
By: d404

[QUOTE BY= tomw] And what error(s) do you get?

Its like saying "I told my girl I love her but it didn't work".

What were you expecting, what happened?[/QUOTE]



don't be stupid there are nothing come out !!

blank page with no print out just page .

help withe include() in external page !!

Posted on: 20/10/05 03:52pm
By: tomw

Then look at the error logs both geeklog and the webserver.

help withe include() in external page !!

Posted on: 20/10/05 05:57pm
By: machinari

you are probably just not requiring lib-common.php properly.
unless lib-common.php is in the same directory as this script, then your script is going to encounter a fatal error.

and if your lib-common is in a different directory than this script, adjust your path to lib-common.php accordingly in your require_once thingy.


Geeklog - Forum
https://www.geeklog.net/forum/viewtopic.php?showtopic=58939