Subject: 2 Problems With GL v1.3.11 and Gallery v1.5.1-RC1

Posted on: 26/07/05 12:08am
By: tcollie

Okay. I'm running GL v1.3.11 and Gallery v1.5.1-RC1 and I'm having the following problems.

Problem #1
--------------------------------------------------------------------------------------

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/collie/public_html/album/html_wrap/wrapper.header.default:16) in /home/collie/public_html/content/lib-common.php(973) : eval()'d code on line 1

If I remove the "Embedded" entry in the config file, I don't get the error. This seems to only happen when I'm running it embedded in Geek Log. Can somebody help with this.

Problem #2
-------------------------------------------------------------------------------------
Another problem I'm having integrating Gallery with GL is that registered users can't add new albums. I'm the only one who can add albums since I'm the admin. If I remove the GL integration, users have to register separately in the Gallery section and then they can post their own albums. Any suggestions on how to fix this?

And here is the basic setup info. of the site:
-------------------------------------------------------------------------------------
Gallery URL: http://www.colliefamily.net/album
Gallery version: v1.5.1-RC1
GL version: v1.3.11
Apache version: Apache/1.3.33 (Unix)
PHP version: 4.3.11
Graphics Toolkit: Adobe Photoshop 7.0
Operating system: WinXP Pro
Web browser/version: MS IE 6

1st Problem

Posted on: 26/07/05 12:19am
By: tcollie

Believe it or not, I was searching the forum for the OSC plugin info. and solved my first problem on my own. In case anyone else is having problems with Gallery and GL like I am, here's the answer.

I'm using the included 'professional' layout and I had to make one change to the file 'header.thtml'. I removed the following line:

<?php header ('Content-Type: text/html; charset={charset}'); ?>

Geeklog - Forum
https://www.geeklog.net/forum/viewtopic.php?showtopic=55792