Subject: using custom menu elements

Posted on: 20/11/04 07:44pm
By: fruor

just upgradet to 1.3.10_rc2, everythings fine with the old stuff

now i wanted to use custom links by adding 'menu_elements' to my header.thtml and as soon as i turn it on in config.php by removing the comment-tags before

'custom' // for custom links (see lib-custom.php)

i get this error:
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in c:/mysite/config.php on line 210

this happens with the lib-custom.php from the installation, but also if i remove the sample menu elements, i get the same error.

please

using custom menu elements

Posted on: 20/11/04 09:01pm
By: machinari


you need to put a comma after the entry on line 209. compare the other lines in that array. all uncommented items must end with a comma except for the last entry.

line 209 was the last entry before you uncommented line 210.. so you need to adjust that and all will be well

hope that helps.

using custom menu elements

Posted on: 06/01/05 04:23pm
By: Gojo

I uncommented the custom line in the config.php file, but I can't get any custom links to show. Can't figure out what I'm doing wrong.

I'm sure it's just something stupid, but thought I'd ask before I go messing something else up.

using custom menu elements

Posted on: 06/01/05 04:37pm
By: Dirk

[QUOTE BY= Gojo] I uncommented the custom line in the config.php file, but I can't get any custom links to show. Can't figure out what I'm doing wrong.[/QUOTE]
Uncommenting that line doesn't do anything at first. You also need a function CUSTOM_menuEntries in your lib-custom.php that actually returns the entries.

There's a sample CUSTOM_menuEntries function in the default lib-custom.php, but it's also commented out.

bye, Dirk

using custom menu elements

Posted on: 06/01/05 05:00pm
By: Gojo

D'oh... ok I need a break now. Thank you for reminding me that it's the little things in the code that matter most.

Geeklog - Forum
https://www.geeklog.net/forum/viewtopic.php?showtopic=43555