Subject: Blankity Blank Pages

Posted on: 27/07/02 03:36pm
By: Anonymous

I installed everything, called the install script, it wrote the tables but it still displays blank pages. I think I have my site configured right I have installed this before but I must be missing something here is my config [edited for space considerations]I have installed this before but I must be missing something here is my config; $_CONF['path'] = '/home/web/m/foo.com/'; $_CONF['path_system'] = $_CONF['path'] . 'system/'; $_CONF['path_html'] = $_CONF['path'] . 'htdocs/'; $_CONF['path_log'] = $_CONF['path'] . 'htdocs/logs/'; $_CONF['path_language'] = $_CONF['path'] . 'language/'; $_CONF['rdf_file'] = $_CONF['path_html'] . 'backend/geeklog.rdf'; $_CONF['backup_path'] = $_CONF['path'] . 'backups/'; // +---------------------------------------------------------------------------+ // | SITE SETTINGS | // | | // | These settings help define your Geeklog site. | // +---------------------------------------------------------------------------+ $_CONF['site_name'] = 'foo'; $_CONF['site_slogan'] = 'Get Knowledge'; $_CONF['site_mail'] = 'admin@foo.com'; $_CONF['site_url'] = 'http://www.foo.com'; $_CONF['site_admin_url'] = $_CONF['site_url'] . '/geeklog/admin'; $_CONF['theme'] = 'XSilver'; // default theme $_CONF['layout_url'] = $_CONF['site_url'] . '/layout/' . $_CONF['theme']; $_CONF['path_themes'] = $_CONF['path_html'] . 'layout/'; $_CONF['path_layout'] = $_CONF['path_themes'] . $_CONF['theme'] .'/'; $_CONF['allow_user_themes'] = 1; $_CONF['allow_user_photo'] = 1; // 1 = on, 0 = off...flag that allows users to upload self-photo also this from my lib_common.php file require_once('/home/web/m/foo.com/config.php'); I am not getting error messages just blank pages. Please help desparate I feel like I have tried the same thing a million times, thanks, Kelark

Blankity Blank Pages

Posted on: 28/07/02 04:37am
By: dreamscape

I imagine it's your paths. Your path to config.php does not include "htdocs", nor does your path to geeklog. However, you're path_html does, which means your URL should unless you're doing some script alias stuff. 99% of the time it's a path/URL misconfiguration if you're getting blank pages. If you can't figure it out, stop by #geeklog in irc.openprojects.net and we'll help get you squared away.

Blankity Blank Pages

Posted on: 28/07/02 09:50am
By: Anonymous

Thank you Dirk, for awhile I thought it was an evil plot of Satan to make me crazy and steal my soul but in reality it turns out that I left the htdocs out of the URL just as you speculated. Can you tell me why the htdocs would be in the URL when you always omit the htdocs from an address on most servers. Just wondering and it may help someone else. I love you man!!!!! Thanks Kel

Blankity Blank Pages

Posted on: 28/07/02 04:23pm
By: Anonymous

I spoke to soon. I got in logged in but I get the following error when I try to administrate a block: Warning: Failed opening '../lib-common.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/web/m/foo.com/htdocs/geeklog/admin/moderation.php on line 36 Fatal error: Call to undefined function: sec_hasrights() in /home/web/m/foo.com/htdocs/geeklog/admin/auth.inc.php on line 71 If I follow that path on my server thos files are there? Help Please

Geeklog - Forum
https://www.geeklog.net/forum/viewtopic.php?showtopic=11556